Kontaktpersoner

Erik Helgesen

Erik er født for leeenge siden og har jobbet med grafisk rådgivning og produksjon i snart 30 år. Han trives godt med å sette sammen og koordinere prosjekter som skal levere på høy kvalitet og til avtalt tid.

Erik er alltid klar for å hjelpe deg, og ønsker deg velkommen til en prat og en kopp kaffe når som helst! Han gir deg gjerne et overslag på en pris på stedet, eller engasjerer seg i en diskusjon om hva du trenger og hvordan Vestfjorden Media kan fikse det for deg.

Skjer det masse, er Erik i sitt ess. Uansett om jobben er liten eller stor syns han det er like givende å levere et suverent produkt hver gang.

erik@vestfjorden.no
909 63 385

Erik Helgesen Vestfjorden Media

 

Stig Malmo

Stig er ikke fullt så gammel som Erik, men har likevel mer enn 35 års erfaring fra grafisk arbeid.

Han har jobbet praktisk med alt fra oldtidens sats-systemer og mørkerom, til siste skrik av programvare, plottere og printere. I tillegg til alt midt imellom selvfølgelig, for det skal godt gjøres at du finner noe Stig ikke har kontroll på. Greier du det, skaffer han full kontroll raskere enn du rekker å snu deg. Med Stig er du alltid i trygge hender.

De siste årene har Stig jobbet mest med salg til store og små bedriftskunder og har en kompromissløs kundeorientering. Ønsker du å treffe Stig, er det bare å ringe for å slå av en prat. Han hopper også gjerne i EL-bilen sin for å avlegge et besøk om det er ønskelig!

stig@vestfjorden.no
913 87 305

Stig Malmo Vestfjorden Media