top of page

OM OSS

Vestfjorden Media AS er en liten virksomhet med bred kompetanse innen grafisk rådgivning og produksjon. Etter mer enn 30 år i bransjen har vi opparbeidet solid erfaring og møtt det aller meste hva gjelder utfordringer. Dette er noe vi tar med oss i alt vi gjør.

I 2018 byttet vi produksjonssted fra Asker til Sandvika, der vi i dag leverer grafisk rådgivning, design og produksjon i både liten og stor skala til bedriftsmarkedet. Vi er stolte av å være en dedikert og helhetlig leverandør som er best på alt. Spesielt selvinnsikt.

I Vestfjorden har vi en visjon om å gjøre kunden litt gladere, og kombinert med et bankende hjerte for å levere hver jobb med god kvalitet til riktig tid hver gang.

KONTAKTPERSONER

Erik Helgesen

Erik er født for leeenge siden og har jobbet med grafisk rådgivning og produksjon i snart 30 år. Han trives godt med å sette sammen og koordinere prosjekter som skal levere på høy kvalitet og til avtalt tid.

Erik er alltid klar for å hjelpe deg, og ønsker deg velkommen til en prat og en kopp kaffe når som helst! Han gir deg gjerne et overslag på en pris på stedet, eller engasjerer seg i en diskusjon om hva du trenger og hvordan Vestfjorden Media kan fikse det for deg.

Skjer det masse, er Erik i sitt ess. Uansett om jobben er liten eller stor syns han det er like givende å levere et suverent produkt hver gang.

Unknown.jpeg
IMG_0450.JPG
bottom of page