top of page

RÅDGIVNING

Grafisk rådgiving legger grunnlaget for en vellykket produksjon. Derfor tar vi hvert oppdrag like seriøst uansett om det er lite eller stort. Vestfjorden Media har mer enn 30 års erfaring med grafisk rådgivning, og har vært innom det meste. Hos oss vil du alltid få like grundig rådgiving, uansett om du trenger et enkelt visittkort eller en stor katalog.

Har du en utfordring til oss? Den tar vi på strak arm! Hvis du i tillegg lar oss jobbe utenfor den mye omtalte boksen blir vi strålende fornøyd. Selv om du ikke vet helt hva du trenger eller ønsker deg, kan vi hjelpe deg med et kostnadseffektivt og spennende forslag. Du kan være sikker på at du alltid får riktig pris hvis vi er på saken.

Når du kommer på besøk hos oss i Vestfjorden Media er kaffen alltid varm og vi slår mer enn gjerne av en prat.

shutterstock_409091320.jpg

DESIGN

Vi kan hjelpe deg med alt av design, uavhengig av om du vet hva du er ute etter eller ikke. Våre ansatte kan bidra i hele prosessen – fra idé til ferdig produkt. Har du kommet langt i designprosessen, men trenger hjelp til å krysse målstreken? Eller kanskje du bare trenger en sparringspartner i siste fase? Også da er vi gode å ha med på laget.

Vi designer alt fra plakater og roll-ups, til logoer og produktemballasje. Hvis du kommer med forespørselen kan vi fikse resten. Vi er kjent for å være flinke til å hive oss rundt og levere på rekordtid. I våre designprosesser kan vi både være konservative og tenke utenfor boksen. Vi holder orden og følger alltid opp. Designet er alltid i tråd med resten av deres visuelle profil og vårt motto er at ingenting er umulig.

Stopp innom våre kontorer for rykende fersk kaffe, innovative idéer og en liten dash galskap.

bottom of page